752-diensten_meubelstoffing_header_Uithuizen.webp

Wij stofferen ook meubels!

Jouw geliefde bankstel, fauteuil, stoelen en clubs waarop je zovele jaren je rust hebt gevonden heeft recht op een nieuw leven, nieuw gepolsterd en voorzien van een meubelstof die past bij deze tijd in jouw interieur. Hebben sommige meubels voor jou een onschatbare waarde, omdat ze verbonden zijn aan bijzondere herinneringen? Colors@Home Hemmes Wonen maakt ze weer als nieuw. Wij beantwoorden graag je vragen en geven advies met betrekking tot materiaal en kleurkeuze. Met onze jarenlange ervaring zijn wij in staat om puur vakmanschap te leveren. Jouw favoriete meubels zijn bij ons in goede handen.

Meubelstofferen
Meubelstofferen
Alle diensten
  • Maatwerk is de maatstaf bij Colors@Home, niets is standaard. Raamdecoratie, verf, behang, gordijnen en vloeren kun je daarom altijd naar eigen wens samenstellen
  • Interieuradvies geven wij in de winkel, maar ook bij jou thuis! Onze winkels hebben stylisten en specialisten in dienst die op de hoogte zijn van de laatste tre
  • Inmeetservice van Colors@Home Hemmes WonenOmdat wij graag willen garanderen dat de producten die wij leveren perfect in jouw huis passen, komen we van tevore..
  • Monteren & leggen.
  • Wij stofferen ook meubels!Jouw geliefde bankstel, fauteuil, stoelen en clubs waarop je zovele jaren je rust hebt gevonden heeft recht op een nieuw leven, nie..

Geef je mening!

Iets bij ons gekocht? Waarschijnlijk heb je een Shop & Tell kaartje met code meegekregen. Vertel wat je van ons vindt en maak kans op een leuke prijs!

triangle